ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Η εταιρεία

Η παρουσία της εταιρείας μας:

Με έδρα το Αγρίνιο της Αιτωλοακαρνανίας η εταιρεία ΧΟΛΕΒΑΣ & ΣΙΑ Α.Ε. ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2005 από τον Νικόλαο Χολέβα. Η μακροχρόνια εμπειρία του στο χονδρεμπόριο και η άριστη και διαρκής εξειδικευμένη γνώση της αγοράς (προμηθευτών και πελατών) μας έδωσαν σύντομα μια δυναμική ώθηση στον χώρο της χονδρικής πώλησης. Η τεχνογνωσία όλων των στελεχών μας, η τεράστια ποικιλία προϊόντων με συγκριτικά ιδιαίτερα χαμηλά κόστη, δημιούργησαν υγιή βάση για ην ανάπτυξη μας στον χώρο της χονδρικής πώλησης και του επαγγελματικού εξοπλισμού. Σύντομα κατέστη αναγκαία η δημιουργία μιας μονάδας χονδρικής πώλησης και εκθεσιακού χώρου 3000τ.μ. στη Νεάπολη Αγρινίου για την επίτευξη των στόχων της εταιρείας μας και την κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων απαιτήσεων της αγοράς και των νέων πελατών μας.

Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 14 νομούς της χώρας προσφέροντας έτσι τα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, απευθείας είτε μέσω στρατηγικών συνεργασιών.

Μια σχέση εμπιστοσύνης:

Για την ΧΟΛΕΒΑΣ & ΣΙΑ Α.Ε. η ανάπτυξη και διάθεση στην αγορά προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής αξίας καθώς και η εξασφάλιση της καλλίτερης δυνατής σχέσης ποιότητας και κόστους είναι μια διαρκής επιδίωξη. Στο πλαίσιο αυτό, εισάγουμε μόνοι μας το 60% των προϊόντων μας αποφεύγοντας το επιπλέον κόστος αντιπροσώπων και μεσολαβητών, καταφέρνοντας έτσι να διαθέτουμε επώνυμα προϊόντα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Ο πυρήνας των εταιρικών αποφάσεων μας και ο καθορισμός των δραστηριοτήτων μας γίνονται πάντα με γνώμονα τη σχέση εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την επιτυχή μας πορεία, δηλαδή με τους πελάτες και τα στελέχη της εταιρείας μας. Υψηλή ποιότητα, καινοτομία, εμπιστοσύνη, ηθική, κοινωνική υπευθυνότητα είναι κάποιοι από τους πυλώνες που καθορίζουν τις κινήσεις μας και χαρακτηρίζουν την εταιρική μας παρουσία.